Spelregels

Als je mee wilt doen aan de wedstrijd dan moet je ingezonden foto aan een aantal eisen voldoen. Belangrijk is natuurlijk dat de foto het verplichte onderwerp (natuur en erfgoed) aantrekkelijk presenteert. De ingezonden foto moet uiteraard op de Zuiderwaterlinie zijn gemaakt, ergens tussen 1 juni 2020 en 31 mei 2021. Het auteursrecht van de foto blijft in alle gevallen in handen van de maker, maar na inzending van de foto via deze website kan de organisatie de foto wel publiceren en/of exposeren. Uiteraard gebeurt dit altijd onder vermelding van je naam. 

Periode van deelname

Foto's kunnen ingezonden worden van 1 juni 2020 t/m 31 mei 2021. Gedurende deze periode kun je foto’s voor deelname uploaden via de website van de Biënnale Zuiderwaterlinie, de website waar je je nu op bevindt. Alleen foto’s die via dit kanaal zijn ingezonden dingen mee voor de Biënnale Zuiderwaterlinie 2021.

Uitslag Biënnale 2021

Drie weken voor de prijsuitreiking worden de genomineerden in beide categorieën bekend gemaakt. Op de dag van de Biënnale Zuiderwaterlinie 2021, op 2 oktober 2021, worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De winnaar ontvangt in ieder geval eeuwige roem. Alle deelnemers aan de fotowedstrijd zijn van harte uitgenodigd de biënnale te bezoeken en de prijsuitreiking bij te wonen.

Het complete regelement

Wil je meedoen met de fotowedstrijd? Schrijf je dan in en upload jouw foto’s.